Spørsmål

Ofte stilte spørsmål om ALTSÅ

Ung kvinne sitter på kafe og ser på en laptop

Jeg har kjøpt ALTSÅ i julegave, når får mottakeren magasinet?

Når mottaker løser inn gavekortet blir de automatisk med på neste utsendelse vi har. Første sending etter nyttår er 5. januar, deretter er det annenhver uke.

Hvordan løser mottaker inn gavekortet de fikk til jul?

Dette har vi lagd en liten guide på, se her.

Når får jeg utgave 6?

Det varierer litt ut i fra hvor du bor. Forventet leveringstid til alle abonnenter som abonnerte før fristen (27. november) og som bor i Oslo er tirsdag 15. desember. Ellers burde alle abonnenter ha det senest fredag 18. desember.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke har fått utgave 6?

Når magasinet blir levert får alle abonnenter en melding fra Helthjem. Hvis det da ikke ligger på dørmatta eller i postkassen, kan du kontakte Helthjem direkte på support@helthjem.no.

Hvilket nummer får jeg hvis jeg bestiller nå?

Det er utgave 6 du får hvis du bestiller nå. Vi samler opp nye bestillinger og sender ut annen hver uke. Nå har vi hatt får siste utsendelse før jul, så den neste blir på nyåret.

Hvorfor har dere økt prisen på ALTSÅ?

I takt med inflasjonen, og fordi vi aldri tidligere har hatt prisøkning,  øker vi prisen fra 599 kr til 649 kr januar 2021.

Hvor ofte kommer magasinet ut?

Magasinet kommer på papir og leveres 4 ganger i året. Normalt kommer det ny utgave i mars, juni, september og desember. Hvert nummer har ca. 130 sider og veier over et halvt kilo, helt uten reklame!

Fornyes abonnementet automatisk?

Ja, abonnementet fornyes årlig med mindre det sies opp. Abonnementet fornyes da til original pris (599,-), selv om du brukte rabattkode første gang du bestilte. Du kan si opp ved å sende en e-post til post@altsa.no eller via «Mine Sider» på nettsiden vår før fornyelsesdatoen.

Abonnerte du etter 4. januar fornyes det til ny pris (649 kr).

Jeg vil skrive/illustrere for magasinet. Hvor henvender jeg meg?

Vi får veldig mange henvendelser for tiden, og det er vi kjempeglade for! Men det tar tid å svare alle, så vi håper du kan være litt tålmodig med oss. Men send oss gjerne en mail til redaktor@altsa.no

Kortet mitt er utløpt eller utløper om kort tid, hva gjør jeg?

Du kan endre betalingsmetode via mine sider. Her kan du endre betalingskort, eller bytte til VIPPS slik at betalingen skjer automatisk via dem. Du finner en oppskrift på hvordan du gjør dette her.

Kan jeg kjøpe ALTSÅ i butikk?

Vi er kjempeglade for at 9000 personer så langt har valgt å abonnere på ALTSÅ! Uten dere kunne vil ikke ha kommet i gang. Abonnentene gir oss forutsigbarhet og bærekraft så vi kan fortsette å levere over tid. Som takk får du det levert rett hjem i postkassen. Du kan også kjøpe ALTSÅ hos utvalgte forhandlere. Klikk her.

Ønsker du å bli forhandler? Kontakt Tone på tone@altsa.no 

Mange biblioteker har allerede bestilt og vi blir kjempeglade hvis du oppfordrer ditt lokale bibliotek eller skolebibliotek til å abonnere på ALTSÅ. De kan sende oss en mail på bestilling@altsa.no

Hvis jeg blir abonnent, men angrer etter en stund, er det vanskelig å si opp avtalen?

Du har 14 dagers angrerett og vil få pengene tilbake hvis du sier opp innen 14 dager etter at du har mottatt magasinet. Du kan også si opp før abonnementet er utløpt, på telefon 909 89 559 mellom kl. 09 og 15 man – fre eller på post@altsa.no. Vi stopper da neste fornyelse og fjerner deg 100 % fra våre systemer, men refunderer dessverre ikke.

Har dere studentrabatt?

Ja, bruk koden “student20” i kassa for å få 20 % rabatt. Når abonnementet ditt fornyes vil du ikke få studentrabatt, men om du sende e-post til post@altsa.no og bekrefte at du fortsatt er student, refunderer vi penger til deg tilsvarende 20% rabatt.

Kan jeg kjøpe et gaveabonnement?

Ja, det kan du gjøre her! Kjøp gjerne til 50 000 av dine nærmeste venner 😉 Når du kjøper dette abonnementet, får du en e-post med en kode som du kan gi til vennen din. Den som har koden kan bestille seg et gratis abonnement til sin egen adresse.

Jeg har et abonnement, men har også fått et abonnement i gave. Hva gjør jeg?

For at du ikke skal få dobbelt opp av en utgave må vi ordne dette manuelt. Send oss en mail på post@altsa.no så hjelper vi deg 🙂

Sender dere til utlandet?

Ja, vi sender til hele verden uten ekstra kostnad.

Er det bare på papir?

Ja. Og dette er et grundig gjennomtenkt valg. Vi er selv fullstendig oppslukt i det digitale. Det er bare å følge Sigrid på Instagram eller hvor som helst, så ser du hvor mye tid hun tilbringer foran en skjerm. Ida lagde sin egen nettside i HTML som femtenåring og plukker opp telefonen rundt 100 ganger per dag, i tillegg til at hun sitter foran dataskjermen og jobber.

Vi vil ha en pause fra det digitale jerngrepet, og vi håper du vil være med på dette eksperimentet. Du får et pusterom fra laptop, telefon og iPad hvor du kan komme over uventede artikler som du kanskje ikke ville ha klikket på. Med ALTSÅ får du tilfredsstillelsen med å lese ferdig noe.

Når vi først skal lage et magasin på papir i 2020 er kvalitet, miljø og etikk viktig, selv om det koster mer. Derfor valgte vi Gunnarshaug trykkeri i Stavanger og bladet blir merket med både «Trykt i Norge», «FSC», «PEFC» og «EU Ecolabel».

ALTSÅ er en fristende visuell fest som du gleder deg til å hente i postkassa. Klikk her for abonnere i dag!

Hvis du er synshemmet kan du sende oss en e-post på post@altsa.no for å motta bladet på en måte som funker for deg!

Jeg er medeier av IEC Publishing AS. Hvor kan jeg finne mer info om dette?

Har du noen spørsmål om aksjer kan du se ofte stilte spørsmål her.