Spørsmål

Ofte stilte spørsmål om ALTSÅ

Ung kvinne sitter på kafe og ser på en laptop

Hvilket nummer får jeg hvis jeg bestiller nå?

Vi sender ut utgave 2 til nye abonnenter den 1. i hver måned fram til neste nummer skal være i postkassene rundt 20. desember 2019.

Hvor ofte kommer magasinet ut?

Magasinet kommer på papir og leveres 4 ganger i året. Hvert nummer har 130 sider og veier over et halvt kilo, helt uten reklame!

Jeg vil skrive/illustrere for magasinet. Hvor henvender jeg meg?

Vi får veldig mange henvendelser for tiden, og det er vi kjempeglade for! Men det tar tid å svare alle, så vi håper du kan være litt tålmodig med oss. Men send oss gjerne en mail til redaktor@altsa.no

Kan jeg kjøpe ALTSÅ i butikk?

Vi er kjempeglade for at nesten 9000 personer har valgt å abonnere på ALTSÅ! Uten dere kunne vil ikke ha kommet i gang. Abonnentene gir oss forutsigbarhet og bærekraft så vi kan fortsette å levere over tid. Som takk får du det levert rett hjem i postkassen. Fra desember 2019 prøver vi også ut løssalg. Du kan kjøpe ALTSÅ hos utvalgte Narvesen-butikker og følgende forhandlere. Klikk her.

Ønsker du å bli forhandler? Kontakt Tone på tone@altsa.no 

Mange biblioteker har allerede bestilt og vi blir kjempeglad hvis du oppfordrer ditt lokale bibliotek eller skolebibliotek til å abonnere på ALTSÅ. De kan sende oss en mail på bestilling@altsa.no

Hvis jeg blir abonnent, men angrer etter en stund, er det vanskelig å si opp avtalen?

Du har 14 dagers angrerett og vil få pengene tilbake hvis du sier opp innen 14 dager etter at du har mottatt magasinet. Du kan også si opp når som helst, på telefon 90989559 eller på post@altsa.no. Vi stopper da neste fornyelse og fjerner deg 100 % fra våre systemer, men refunderer dessverre ikke.

Har dere studentrabatt?

Ja, bruk koden “student2019” i kassa for å få 20 % rabatt.

Kan jeg kjøpe et gaveabonnement?

Ja, det kan du gjøre her! Kjøp gjerne til 50 000 av dine nærmeste venner 😉 Når du kjøper dette abonnementet, får du en e-post med en kode som du kan gi til vennen din. Den som har koden kan bestille seg et gratis abonnement til sin egen adresse.

Sender dere til utlandet?

Ja. Vi sender til hele verden uten ekstra kostnad.

Er det bare på papir?

Ja. Og dette er et grundig gjennomtenkt valg. Vi er selv fullstendig oppslukt i det digitale. Det er bare å følge Sigrid på Instagram eller hvor som helst, så ser du hvor mye tid hun tilbringer foran en skjerm. Ida lagde sin egen nettside i HTML som femtenåring og plukker opp telefonen rundt 100 ganger per dag, i tillegg til at hun sitter foran dataskjermen og jobber.

Vi vil ha en pause fra det digitale jerngrepet, og vi håper du vil være med på dette eksperimentet. Du får et pusterom fra laptop, telefon og iPad hvor du kan komme over uventede artikler som du kanskje ikke ville ha klikket på. Med ALTSÅ får du tilfredsstillelsen med å lese ferdig noe.

Når vi først skal lage et magasin på papir i 2019, er kvalitet, miljø og etikk viktig, selv om det koster mer. Derfor valgte vi Gunnarshaug trykkeri i Stavanger og bladet blir merket med både «Trykt i Norge», «FSC», «PEFC» og «EU Ecolabel». Det sendes ut klimanøytralt med Bring.

ALTSÅ blir en fristende visuell fest som du gleder deg til å hente i postkassa. Klikk her for abonnere i dag!

Hvis du er synshemmet kan du sende oss en e-post på post@altsa.no for å motta bladet på en måte som funker for deg!