Spørsmål

Ofte stilte spørsmål om ALTSÅ

Ung kvinne sitter på kafe og ser på en laptop

Hvor ofte kommer magasinet ut?

Magasinet kommer på papir og leveres 4 ganger i året. Hvert nummer har ca. 120 sider.

Jeg vil skrive/illustrere for magasinet. Hvor henvender jeg meg?

Vi får veldig mange henvendelser for tiden, og det er vi kjempeglade for! Men det tar tid å svare alle, så vi håper du kan være litt tålmodig med oss. Men send oss gjerne en mail til redaktor@altsa.no

Hvis jeg blir abonnent, men angrer etter en stund, er det vanskelig å si opp avtalen?

Du kan si opp når som helst, på telefon 90989559 eller på post@altsa.no. Vi stopper da neste fornyelse og fjerner deg 100 % fra våre systemer, men refunderer dessverre ikke.

Kan jeg kjøpe et gaveabonnement?

Ja, det kan du gjøre her! Kjøp gjerne til 50 000 av dine nærmeste venner 😉 Når du kjøper dette abonnementet, får du en e-post med en kode som du kan gi til vennen din. Den som har koden kan bestille seg et gratis abonnement til sin egen adresse.

Sender dere til utlandet?

Ja. vi sender til hele verden uten ekstra kostnad.

Er det bare på papir?

Ja. Og dette er et grundig gjennomtenkt valg. Bladet trykkes på miljøvennlig vis og sendes ut klimanøytralt med Bring. Vi er selv fullstendig oppslukt i det digitale. Det er bare å følge Sigrid på Instagram eller hvor som helst, så ser du hvor mye tid hun tilbringer foran en skjerm. Ida lagde sin egen nettside i HTML som femtenåring og plukker opp telefonen rundt 100 ganger per dag, i tillegg til at hun sitter foran dataskjermen og jobber.

Vi vil ha en pause fra det digitale jerngrepet, og vi håper du vil være med på dette eksperimentet. Du får et pusterom fra laptop, telefon og iPad hvor du kan komme over uventede artikler som du kanskje ikke ville ha klikket på. Med Altså får du tilfredsstillelsen med å lese ferdig noe.

Altså blir en fristende visuell fest som du gleder deg til å hente i postkassa. Klikk her for abonnere i dag!

Hvis du er synshemmet kan du sende oss en e-post på post@altsa.no for å motta bladet på en måte som funker for deg!