Om-Oss

ALTSÅ er ikke et vanlig kvinnemagasin

Ida Eliassen-Coker Foto: Marte Garmann

Jeg heter Ida Eliassen-Coker og er sjefredaktør i ALTSÅ. Sammen med Sigrid Bonde Tusvik grunnla jeg ALTSÅ fordi vi ønsker en verden der jenter og kvinner er trygge nok til følge sine egne drømmer, istedenfor andres forventninger.

ALTSÅ skal vise hva kvinner er i stedet for å påstå eller fortelle hva kvinner er. Det er veien å gå for å bli trodd, bli hørt og få respekt.

Og jeg tror at akkurat det vil bli en enkel sak. For det florerer av flinke, modige, morsomme og nysgjerrige kvinner der ute. Noen av dem skal vi treffe i ALTSÅ regelmessig, andre kanskje bare én gang. Men alle vil fortelle historier som får oss til å le og gråte. Som engasjerer og gir oss nye perspektiver. Og ikke minst: gir oss kvinner inspirasjon og selvtillit til å gå nye veier.

Og vi ønsker enda en ting: Vi i ALTSÅ ønsker et taktskifte i en mediehverdag tuftet på klikkjournalistikk, overfladiskhet og annonsører, der den gode journalistikken blir skåret ned til beinet og går for lut og kaldt vann. Vi går vår egen vei og lar dine penger gå til kvalitetsinnhold skrevet av gode journalister og spaltister, underbygget av flinke fotografer og illustratører. Ingen reklame, ingen slanketips. Det er derfor vi valgte å la leserne betale for innholdet. Det er nok overfladiskhet nå, vi vil ha substans.

Vi gleder oss og håper du vil bli med oss videre!

Teamet bak ALTSÅ

Ida Eliassen-Coker er sjefredaktør og grunnlegger. Hun har tidligere jobbet som blant annet frilansjournalist og oversetter. Ida har mastergrad i styring og ledelse og har tidligere startet og drevet den ideelle organisasjonen NODAT.

Inger-Lise Kvås Foto Marteline Nystad

Inger-Lise Kvås har erfaring som nyhetsjournalist i Vest-Telemark Blad og Telemarksavisa, som helsejournalist i Norsk Ukeblad og klikk.no og som redaksjonssjef på den redaksjonelle siden til Kvinneguiden.no. I Kvinneguiden har hun vært med på kampanjer som #kvinnerinn og kåring av beste blogger etter Sunn Fornuft-plakaten.

Sigrid Bonde Tusvik er medeier og fast spaltist. Sigrid er en frittalende og engasjert komiker og programleder. Sammen med Lisa Tønne har hun podcasten Tusvik & Tønne som har 200 000 ukentlige nedlastinger.

Marte Garmann er innholdsredaktør. Marte kommer fra presse- og forlagsbransjen, og har vært fotograf og redaktør i 20 år. Hun driver også sitt eget forlag.

Randi Larsen er seniordesigner og rådgiver i sitt eget firma, Studio Larsen. Før dette kom hun fra Scandinavian Design Group og TRY/APT. I tillegg er hun styremedlem i bransjeorganisasjonen Grafill.

Kristin Sauge har over 20 års erfaring som art director fra reklamebransjen i Oslo og New York. Etter 12 år i TRY startet hun i 2015 for seg selv, og jobber i dag som AD, designer og kommunikasjonsrådgiver.