Om oss

Norges viktigste magasin

ALTSÅ Årets magasin
Foto: Caroline Roka/NTB

Styrkende, inkluderende og med kunst i stedet for reklame.
ALTSÅ beskrives av leserne som rått, befriende, etterlengtet og nødvendig.

For alle kjønn, men mest om kvinner.

Innholdet spenner fra portretter og reportasjer til småstoff og kommentarer. 

ALTSÅ er et magasin for inspirasjon, kunnskap, selvinnsikt og tro på en mer inkluderende og rettferdig framtid. Vi er et magasin som tar deg som leser på alvor. ALTSÅ kommer aldri til å fortelle deg hvordan du skal se ut, eller til å oppfordre deg til å forandre deg. I stedet vil vi gi deg lesestoff som kan gjøre deg klokere og modigere. Vi vil servere deg gode historier fortalt av noen av de beste journalistene, skribentene, fotografene og illustratørene vi har her i landet. 

Spørsmål? Les her >>

Les mer om:

De viktige kildene >>

Kjønn i mediebildet>>

Hva vi tar opp >>

Bidragsyterne >>

Etikk og miljø >>

Annonsefilosofi >>

Kunst >>

Uavhengig >>

Gründerhistorien vår >>

Eierne >>

Ansatte >>

Teamet bak ALTSÅ

I tillegg til teamet nedenfor, lages ALTSÅ av vanvittig flinke skribenter, fotografer og illustratører. Så langt har over 100 personer bidratt til å lage de tre numrene. Navnene finner du i hvert nummer.

IDA ELIASSEN-COKER er sjefredaktør og grunnlegger. I juni 2021 fikk hun prisen «Årets nyskaper» av Oslo redaktørforening. Hun har journalistutdanning fra Høgskulen i Volda og State University of New York. Ida har også en bachelor i spansk fra The College of Saint Rose (2005) og en master i styring og ledelse fra OsloMet (2016) og har tidligere jobbet som blant annet frilansjournalist, kommunikasjonsansvarlig, og oversetter.

Per 30.05.2022 fungerer Ida som midlertidig styreleder.

Ida holder gjerne foredrag, kortere innlegg eller deltar i debatter eller panelsamtaler. Ta kontakt med Talerlisten.no

ida.eliassen-coker@altsa.no

Se Idas profil på LinkedIn

Inger-Lise Kvås Foto Marteline Nystad

INGER-LISE KVÅS er redaksjonssjef og teamets faste klippe, alltid sindig og grundig. Hun har mye erfaring fra avis, ukepresse og nett. Forkjærligheten for fotball og ballett er nesten like stor som forkjærligheten for katter. Inger-Lise har alltid hatt en dragning mot det urbane, men bygdejenta fra Telemark har trivdes ganske godt med tursko og vindjakke denne sommeren.

inger-lise@altsa.no

Se Inger-Lises profil på LinkedIn

KINE NORDGÅRD UGELSTAD er designer og studerer arkitektur på AHO. Hun har ti års erfaring fra designbransjen, og holder liv i det faget gjennom jobben i ALTSÅ mens hun lærer seg arkitekturfaget. Kine er på konstant jakt etter den perfekte sekken, og hun stiller alltid med ekstra klær fordi hun er livredd for å ødelegge en bra kveld ved å fryse.

k.ugelstad@gmail.com

Se Kines profil på LinkedIn

ISELIN SHUMBA er medeier og ALTSÅ-ambassadør og får jevnlig spørsmål om å bli tatt bilde av sammen med barn hun møter. Hun er også skuespiller, skribent og aktivist og legger ofte ut følelsesladde selfies på Instagram Stories midt på natten. Når Iselin brenner for noe, så blir det veldig, veldig varmt.

Iselinshumba@hotmail.com

Se Iselins profil på LinkedIn

TONE HAFSÅS jobber med å markedsføre ALTSÅ. Slår du opp Sprudlende i ordboka, er det et bilde av Tone du finner. Selv mener hun at hun har drevet med musikk i tre år uten å bli særlig flink, puslet med humor i et år uten å bli spesielt morsom og brukt tre år på en bachelorgrad som hun ikke helt vet hva er. Hund > katt.

Tone@altsa.no

Se Tones profil på LinkedIn

RANDI LARSEN er medeier og visuelt ansvarlig i ALTSÅ. Hun driver i tillegg Studio Larsen, hvor hun er rådgiver, designer og art director. Randi gjør sitt beste for at verden skal bli et bedre sted, og som de fleste i teamet elsker hun hest og katt. Og ALTSÅ.

randi@studiolarsen.no

Se Randis profil på LinkedIn

Styret i IEC Publishing AS

JUNE LORETTA BREFÄLT fra Åmotfors i Sverige jobber som sosialkonsulent i Oslo Kommune. Hun har studert journalistikk ved SSCC i Seattle, Kvinnovitenskap ved Universitet i Göteborg og sosiologi ved Karlstad Universitet.

STEINAR ELIASSEN fra Tromsø er administrerende direktør i sjømatekselskapet Norfra AS, som han startet i 1984. Han er utdannet siviløkonom fra Norges handelshøyskole og er styreleder i Fiskekjøpernes Forening.

JAVAD MUSHTAQ fra Halden er nestleder i EAT,  grunnlegger og leder av MAK, MinMentor og JM Ventures, og er også leder av Global Shapers Oslo, et initiativ av World Economic Forum. Han sitter i en rekke styrer, advisory boards og var med som den yngste i regjeringens ekspertutvalg for livslang læring. Hans arbeid er anerkjent nasjonalt og internasjonalt, og han har vunnet en rekke priser for sitt samfunnsengasjement.

Se Javads profil på LinkedIn