VIKTIG KUNNSKAP: Pilskog påpeker at kunnskap om syklus er viktig selv om en ikke menstruerer. – Vi alle kjenner noen som gjør det, skal det eller at en selv skal få den tilbake på et tidspunkt. Jeg har også snakket med kvinner som er ferdig å menstruere, som er glad for å ha forstått mer om hvorfor det var som det var. FOTO: Sunniva Katrine Bornøy

(+) – En oppdager seg selv på nytt ved å gå av prevensjon
Publisert:

Hvis vi kan forutse når vi er opplagte, når vi er irritable, når vi er blide og når vi trenger tid alene, så blir alt mye enklere. Hvordan få bedre helse, få mer ut av trening, prestere best mulig, hvile best mulig, forebygge utbrenthet, vite når kroppen er i endring, når det er lettest å […]

Irriterende at det koster penger å lese denne saken? Det skjønner vi godt - men det er fordi det koster penger å lage skikkelig bra innhold.

Du kan få tilgang til denne og alle de andre gode sakene på altsa.no ved å kjøpe et abonnement. Da støtter du den viktige journalistikken som tar kvinner på alvor.

Abonner nå