SKAM: På jobb som psykolog snakket Nadia Ansar om tvangsekteskap og vold. Hjemme opplevde hun selv å bli kontrollert i ekteskapet med Abid Raja. – På jobben fikk jeg respekt, samtidig ble jeg kontrollert av mannen min hjemme. Jeg kjente på skam, forteller Ansar.

(+) Frykten for å havne i helvete
Publisert:

Frykt og skam er hovedkilden til psykiske lidelser, sier psykolog Nadia Ansar. Nå tar hun et oppgjør med kulturen hun har vokst opp med.  – Jeg er så fed up av en kultur drevet av frykt og skam, og som spiller folk opp mot hverandre og gjør at folk føler seg fanget. ALTSÅ møter Nadia […]

Irriterende at det koster penger å lese denne saken? Det skjønner vi godt - men det er fordi det koster penger å lage skikkelig bra innhold.

Du kan få tilgang til denne og alle de andre gode sakene på altsa.no ved å kjøpe et abonnement. Da støtter du den viktige journalistikken som tar kvinner på alvor.

Abonner nå