STØRRE FALLHØYDE: Det er ikke uventet å få hets for komiker og skuespiller Marlene Nøvik Stavrum. Som komiker har hun erfart at fallhøyden er større for kvinner enn for menn. – Det er generelt en mer fiendtlig innstilling mot kvinnelige komikere.

(+) Ikke lov å le av kvinner?
Publisert:

Marlene Nøvik Stavrum vant Ikke lov å le på hytta. Etterpå måtte hun stenge av sosiale medier. Komiker og skuespiller Marlene Nøvik Stavrum har i høst vært å se på skjermen i både Forræder og Ikke lov å le på hytta, og i sistnevnte dro hun av gårde med hele seierspotten. Responsen var ikke overraskende, […]

Irriterende at det koster penger å lese denne saken? Det skjønner vi godt - men det er fordi det koster penger å lage skikkelig bra innhold.

Du kan få tilgang til denne og alle de andre gode sakene på altsa.no ved å kjøpe et abonnement. Da støtter du den viktige journalistikken som tar kvinner på alvor.

Abonner nå