MAKTKAMP: Makta har premiere søndag 29. oktober. Fra venstre ser vi Nader Khademi, Trond Espen Seim, Jan Gunnar Røise, Kathrine Thorborg Johansen, Anders Baasmo, Øyvind Brandtzæg og Manish Sharma. Foto: Erika Hebbert

(+) Ble politisk interessert av å spille Gro
Publisert:

Hun var sju år da Gro gikk av som statsminister. – Jeg visste at hun var lege, men det var omtrent alt jeg visste om henne, sier Kathrine Thorborg Johansen som spiller Gro Harlem Brundtland på TV i høst. – Jeg pleier å si at jeg og Gro er veldig forskjellige, understreker en lattermild Kathrine […]

Irriterende at det koster penger å lese denne saken? Det skjønner vi godt - men det er fordi det koster penger å lage skikkelig bra innhold.

Du kan få tilgang til denne og alle de andre gode sakene på altsa.no ved å kjøpe et abonnement. Da støtter du den viktige journalistikken som tar kvinner på alvor.

Abonner nå