TRYGG: Anne-Marie Helland opplever at hun som 50-åring nå blir sett for hvem hun er i stedet for hvordan hun ser ut. Det synes hun er befriende.

(+) Møtte hersketeknikker for første gang
Publisert:

Anne-Marie vil vise de yngre kvinnene at de ikke trenger å finne seg i spillereglene. Anne-Marie Helland. Direktør. Sankthanshaugen Jeg har selvfølgelig reflektert over alderen, men jeg føler ikke så stor forskjell. Plutselig har det slått meg at jeg ikke er den yngste på arbeidsmarkedet lengre. Ikke det at jeg har tenkt å bytte jobb, […]

Irriterende at det koster penger å lese denne saken? Det skjønner vi godt - men det er fordi det koster penger å lage skikkelig bra innhold.

Du kan få tilgang til denne og alle de andre gode sakene på altsa.no ved å kjøpe et abonnement. Da støtter du den viktige journalistikken som tar kvinner på alvor.

Abonner nå