MENNESKER: Teknologiinvestor Silvija Seres minner om at det er menneskene som må ta beslutninger også i framtida. Kunstig intelligens skal være slavene våre, ikke sjefene, mener hun. Men hun er ikke skråsikker på at det blir slik, og lister dette som en av sine fem bekymringer knyttet til kunstig intelligens.

(+) De som bruker AI, vinner kampen om jobbene i framtida
Publisert:

Alle bør å ta i bruk kunstig intelligens. Så fort som mulig. Ellers er teknologiekspert Silvija Seres redd for konsekvensene. TEMA KUNSTIG INTELLIGENS: Tre eksperter om sine fem største bekymringer knyttet til kunstig intelligens. I dag: Silvija Seres Matematiker, forfatter og teknologiinvestor Silvija Seres mener det er nytteløst å forsøke å stoppe bruken av kunstig […]

Irriterende at det koster penger å lese denne saken? Det skjønner vi godt - men det er fordi det koster penger å lage skikkelig bra innhold.

Du kan få tilgang til denne og alle de andre gode sakene på altsa.no ved å kjøpe et abonnement. Da støtter du den viktige journalistikken som tar kvinner på alvor.

Abonner nå