OVERGRIPERE: Også kvinner forgriper seg på barn, stikk i strid med hva folk flest tenker om kvinner som omsorgspersoner. Kampanjen Det finnes hjelp har ført til at flere kvinner får behandling for sin seksuelle tiltrekning mot barn. ILLUSTRASJONSFOTO: iStock

(+) – Kvinner gjør jo ikke sånn
Publisert:

205 personer som tenner seksuelt på barn har vært i aktiv behandling gjennom kampanjen Det finnes hjelp. Noen av dem er kvinner.  – Vi tenker jo ikke at vi kjenner kvinner som gjør slike ting. Vi tenker ikke at det er mulig! Kvinner gjør jo ikke sånn, de er omsorgspersoner. Det sier Margrete Wiede Aasland, […]

Irriterende at det koster penger å lese denne saken? Det skjønner vi godt - men det er fordi det koster penger å lage skikkelig bra innhold.

Du kan få tilgang til denne og alle de andre gode sakene på altsa.no ved å kjøpe et abonnement. Da støtter du den viktige journalistikken som tar kvinner på alvor.

Abonner nå