LØFT: Billedkunstner Elin Reboli Melberg ble kjøpt inn av museer som fikk koronatilskudd. Hun har merket en økende interesse for sine arbeider med veving og tradisjonsrike teknikker med plantefarging etter dette. Foto: Jan Inge Haga

(+) Koronamidler ga kvinneløft i kunsten
Publisert:

Museer og gallerier brukte ekstramidlene under korona til å kjøpe inn mye kunst fra kvinner. Billedkunstner Elin Reboli Melberg advarer mot å stoppe satsingen på kvinnelige kunstnere når koronapengene er borte. Anne Hilde Neset. Foto: Johanne Nyborg – Vi sitter med en historisk samling med hovedvekt på avantgarde-perioden, typisk nok med flest mannlige kunstnere, sier […]

Irriterende at det koster penger å lese denne saken? Det skjønner vi godt - men det er fordi det koster penger å lage skikkelig bra innhold.

Du kan få tilgang til denne og alle de andre gode sakene på altsa.no ved å kjøpe et abonnement. Da støtter du den viktige journalistikken som tar kvinner på alvor.

Abonner nå