FJERN DRØM: Frankrikes it-jenter som Brigitte Bardot har vært beundret i årevis, skriver Belén Asri. Foto: Keystone 1966 / Hulton Archive / Getty Images

(+) Har du prøvd å bli som henne, har du allerede tapt
Publisert:

Derfor slår jeg opp med «The French Girl», et uoppnåelig ideal. Dette er et kommentar. Meningene i teksten er skribentens egne. Hvis du ønsker å delta i debatten, kan du sende oss e-post på redaktor@altsa.no. Jeg hadde alltid drømt om å besøke Paris. Jeg forestilte meg en by hvor jeg spaserte gatelangs mens lukten av croissanter, […]

Irriterende at det koster penger å lese denne saken? Det skjønner vi godt - men det er fordi det koster penger å lage skikkelig bra innhold.

Du kan få tilgang til denne og alle de andre gode sakene på altsa.no ved å kjøpe et abonnement. Da støtter du den viktige journalistikken som tar kvinner på alvor.

Abonner nå