(+) Kvinnene tar grep om industridesign
Publisert:

Norwegian Presence 2023. Juv spisebord av Anna Maria Øfstedal Eng. Selvvannende blomsterpotter av Ann Kristin Einarsen/ XO. Roggbif stol av Studio Sløyd. Foto: Magnus Nordstrand. Styling: Kråkvik D`Orazio van den Berg.
I år er det flest kvinner som står bak møblene og interiøret som er håndplukket som det mest spennende designet fra Norge. Det er, tro det eller ei, ganske overraskende. Tekst: Nina Alida Nordbø Foto: Magnus Nordstrand   Norwegian Presence er en utstilling der det offisielle Norge velger ut den beste designen det siste året. […]

For å lese denne saken må du abonnere på ALTSÅ 🤗

Men ikke være redd, det koster bare 99,- per måned!

Og vi lover, det er vel verdt pengene 💥

Abonner nå

Allerede abonnent? Logg inn på Min side her for å få tilgang på alt innhold!

Ett års abonnement kan ikke kombineres med andre produkter i handlekurven.

Lurer du på noe? Du finner svar her.