Norwegian Presence 2023. Juv spisebord av Anna Maria Øfstedal Eng. Selvvannende blomsterpotter av Ann Kristin Einarsen/ XO. Roggbif stol av Studio Sløyd. Foto: Magnus Nordstrand. Styling: Kråkvik D`Orazio van den Berg.

(+) Kvinnene tar grep om industridesign
Publisert:

I år er det flest kvinner som står bak møblene og interiøret som er håndplukket som det mest spennende designet fra Norge. Det er, tro det eller ei, ganske overraskende. Norwegian Presence er en utstilling der det offisielle Norge velger ut den beste designen det siste året. Utstillingen ble nylig presentert på den prestisjefylte industridesignmessa […]

Irriterende at det koster penger å lese denne saken? Det skjønner vi godt - men det er fordi det koster penger å lage skikkelig bra innhold.

Du kan få tilgang til denne og alle de andre gode sakene på altsa.no ved å kjøpe et abonnement. Da støtter du den viktige journalistikken som tar kvinner på alvor.

Abonner nå