Vi gjentar suksessen – ny kunstkalender klar
Publisert:

Nå er den klar! ALTSÅs kunstkalender for 2023 har 12 nye kunstnere, lekker design og hendig størrelse. I fjor ble vi utsolgt, så det gjelder å skynde seg.

ALTSÅS kunstkalender for 2023 er en helt unik kalender med bilder og grafikk laget av 12 kunstnere. Alle verkene har vært på trykk i magasinet ALTSÅ. Det er ALTSÅs egen designer Randi Larsen som har laget det nydelige designet. 

I år som i fjor ønsker vi å lage denne kalenderen for å sette fokus på kvinnelige kunstnere, og gi dem en ny plattform. Hoveddelen av kunstnerne som er representert, er derfor kvinner.

En undersøkelse fra 2018 viser at mannlige kunstnere står for hele 94 prosent av salgsinntektene i det norske andrehåndsmarkedet. Vi vil gjerne bidra til å løfte alle de dyktige kvinnelige kunstnerne vi har.

Kalenderen er perfekt som julegave, eller til deg selv. Den er ikke stor og dominerende å ha på veggen eller på kjøleskapet, men man får et kunstverk å hvile øynene på hver måned.

Kunstnerne i kalenderen for 2023: Anna Tovseth Skomdal, Anette Pollmann, Hanna Halsebakke, Esther Maria Bjørneboe, Yiren Fang, Ingunn Dybendal, Lene Åsberg, Victoria Skogsletten Dalen, Ingrid Lilja Arntzen, Marius Pålerud, Mia Ellisiv Almaas Ewings og Helene Brox

Bredde: 18 cm Høyde: 29,7 cm

Kalenderen er limet øverst.

Pris: 299,-

Bestill den her!

Vi har to utsendelser av kalenderen før jul. Siste bestillingsfrist for å få den i tide til jul, er 12. desember. Vi sender også ut en gang i starten av januar.

Den trykkes i begrenset opplag.

Du liker kanskje også...

 • Opptak: «Hvordan bli hørt og forstått: Innføring i retorikk»

  kr 349,00
  Les mer
 • Liten julepakke – Utgave 10 og 11 (kun innenlands)

  Tilbud! kr 249,00
  Les mer
 • UTSOLGT- Utgave 2

  kr 79,00
  Les mer