Podkast: Ny sesong og nytt konsept!
Publisert:

Nå er det klart for ny sesong av podkasten vår, ALTSÅ, hør her!

Denne sesongen får du høre kjente personer som snakker om kjønn og kjønnsroller.

I dag, onsdag 12. oktober, er første episode ute, og gjest er Morten Hegseth. Han er journalist, programleder, Skal vi danse-dommer og barnebokforfatter, og i denne episoden kan du høre han fortelle om hvordan oppveksten i Stjørdal har påvirket forholdet han har til det å være mann, og hvor engasjementet hans for likestilling kommer fra.

I tillegg til Morten Hegseth, vil mange andre kjendiser fortelle om sine opplevelser med kjønn og kjønnsroller. Du vil få høre fine, rørende, morsomme og opprørende historier når gjestene forteller om oppvekst og voksenliv. Blant temaene vi kommer innom i denne sesongen, er erfaringer med å forhandle lønn, hvordan de reagerer hvis de ser noen bli trakassert på byen og deres møte med kommentarfeltene. Programleder er ALTSÅs sjefredaktør Ida Eliassen-Coker.

Med på laget har vi fått kjønnsforsker og leder ved CORE – Senter for kjønnsforskning, Mari Teigen. Hun bidrar med kunnskap om hva forskningen sier om kjønnsforskjeller. Men som hun også understreker – én ting er hva forskerne har kommet fram til på gruppenivå, noe helt annet er hvordan hver enkelt person lever sine liv.

Vi har fått støtte av Fritt Ord til å utarbeide denne podkast-sesongen, noe vi er utrolig glade og stolte over.

Hver onsdag kommer en ny episode. Du finner den på Podimo. Hvis du ikke allerede er abonnent, kan du prøve Podimo gratis i 30 dager ved å klikke her>>

Da kan du høre på ALTSÅ, hør her! og alle andre podkaster i Podimos store univers.

Gjester denne sesongen: Morten Hegseth, Hadia Tajik, Tuva Fellman, Tinashe Williamson, Sigrid Bonde Tusvik, Wasim Zahid, Lars Berrum, Sofie Høgestøl og Sumaya Jirde Ali.

Produsent: Tone Hafsås

Vi høres!

Du liker kanskje også...

 • Lydia Gieselmann ALTSÅ magasin cover

  Utgave 11

  kr 199,00
  Les mer
 • Kaveh Rashidi cover ALTSÅ fotograf Xenia Villafranca

  Utgave 9

  kr 149,00
  Les mer
 • UTSOLGT- Utgave 2

  kr 79,00
  Les mer