Den perfekte julegave
Publisert:

Ja, vi tør å påstå det!

Når du kjøper ALTSÅ i julegave, får mottakeren ett års abonnement – altså 4 utgaver av magasinet.
Du kan velge mellom et heldigitalt gavekort, eller et fysisk gavekort.

Med det digitale gavekortet får mottakeren en kode på e-post på et tidspunkt du bestemmer. Du kan også velge å sende koden til deg selv. Deretter brukes koden til å løse inn abonnementet. Når abonnementet er aktivert, får mottaker tilsendt ALTSÅ Høst 2021, som er den første utgaven i julegaveabonnementet. Dette er det ferskeste nummeret. Vinterutgaven vil bli utgitt en god stund etter jul, og blir det andre magasinet i julegaveabonnementet.

Med det fysiske gavekortet får du som kjøper gaven et fysisk gavekort sendt hjem til deg som du kan gi vekk til mottakeren på julekvelden.

Enten du velger digitalt gavekort eller fysisk gavekort, må enten du eller mottakeren gå inn på altsa.no og starte abonnementet med opplysningene til mottakeren.

Dette er ikke et løpende abonnement. Ønsker du at mottakeren skal fortsette å få ALTSÅ etter de fire utgavene, må du kjøpe et nytt gaveabonnement. Eller mottakeren må kjøpe et abonnement til seg selv hvis hen liker magasinet og ønsker å fortsette å lese det.

 

Du liker kanskje også...

 • Utgave 1

  kr 79,00
  Les mer
 • Utgave 3

  kr 79,00
  Les mer
 • Fysisk gavekort

  kr 649,00
  Les mer