Den perfekte julegave
Publisert:

Ja, vi tør å påstå det!

Når du kjøper ALTSÅ i julegave, får mottakeren ett års abonnement – altså 4 utgaver av magasinet.
Fristen for å få det fysiske gavekortet tilsendt i Posten har gått ut. Nå kan du kjøpe et heldigitalt gavekort.

Med det digitale gavekortet får mottakeren en kode på e-post på et tidspunkt du bestemmer. Du kan også velge å sende koden til deg selv. Deretter brukes koden til å løse inn abonnementet. Når abonnementet er aktivert, får mottaker tilsendt ALTSÅ Høst 2021, som er den første utgaven i julegaveabonnementet. Dette er det ferskeste nummeret. Vinterutgaven vil bli utgitt en god stund etter jul, og blir det andre magasinet i julegaveabonnementet.

Du eller mottakeren må gå inn på altsa.no og starte abonnementet med opplysningene til mottakeren.

Dette er ikke et løpende abonnement. Ønsker du at mottakeren skal fortsette å få ALTSÅ etter de fire utgavene, må du kjøpe et nytt gaveabonnement. Eller mottakeren må kjøpe et abonnement til seg selv hvis hen liker magasinet og ønsker å fortsette å lese det.

 

Du liker kanskje også...

 • Utgave 3

  kr 79,00
  Les mer
 • ALTSÅ kunstkalender 2023

  kr 299,00
  Les mer
 • Utgave 7

  kr 99,00
  Les mer