ALTSÅ Årets magasin
Foto: Caroline Roka/NTB

ALTSÅ er Årets magasin!
Publisert:

Hurra! ALTSÅ er blitt kåret til Årets magasin under Medieprisene. Vi er superstolte og glade over å få en slik anerkjennelse fra mediebransjen.

Medieprisene er den mest prestisjefylte prisutdelingen for magasinbransjen i Norge. Vi i ALTSÅ er derfor utrolig beæret over å bli kåret til Årets magasin her i landet. Vi vil samtidig få takke alle dere lesere og medeierene som heier på oss for at dere gir oss støtte, tips, utfordringer og inspirasjon. Og ikke minst alle bidragsyterne for at dere strekker dere langt for å skape innhold i Norges viktigste magasin. Vi deler prisen med alle dere!

Her er juryens begrunnelse:

Årets magasin er et bunnsolid journalistisk produkt, med en tydelig strategi for distribusjon av sitt innhold og å bygge et fellesskap. Det siste året har magasinet utviklet seg til å bli et helstøpt produkt med flere redaksjonelle ben å stå på. Dette er et tydelig prosjekt drevet av engasjement, gründerånd og et brennende ønske om å forandre verden. Det leveres estetikk og kvalitet i alle ledd, og de utfordrer magasinkonseptet i hver eneste utgave. Magasinet er bærekraftig både økonomisk og miljømessig, og setter sin stolthet i å løfte kvinner og feministiske verdier. De tar et tydelig standpunkt for et ekte, uretusjert og mangfoldig samfunn. Årets magasin er en motvekt og en forfriskende og viktig stemme i magasinfloraen.