Etter bare 2 år med ALTSÅ er vi nær ved å få endene til å møtes!
Publisert:

Tenk at vi nesten er i mål! Etter bare 2 år med ALTSÅ er vi nær ved å få endene til å møtes. 

Veksten har vært eventyrlig, men etter en lang periode med blokkeringer og krøll har vi fått oss en kraftig trøkk. Nå må vi prøve å klare oss uten å annonsere på Facebook og Instagram. Det er abonnentene som gjør det mulig å publisere et reklamefritt og tvers igjennom fantastisk magasin. Uten abonnentene, intet ALTSÅ.

Derfor trenger vi andre måter å få nye abonnenter på. 

Vi vet det er uendelig mange der ute som digger ALTSÅ, men som ikke abonnerer. Vi hører det stadig fra folk. De har hørt om oss, tenkt å abonnere – men ikke fått ut fingeren. Ofte møter vi også folk som aldri har hørt om oss, men som blir supergira når de skjønner hva slags magasin vi er. De må med! Og det er her du kommer inn. 

I sommer møter du kanskje folk du ikke har sett på lenge, folk som kunne ha lyst til å abonnere. Eller du har en venninne eller en søster eller onkel som du tror ville like å lese ALTSÅ. Vi håper at du kan gi dem et bittelite dytt. Og for at du skal få et bitte lite dytt til å gjøre det, så har vi skaffet en hel haug med fine vervepremier.

Her ser du hvilke premier du får, og registrere verving.

 

Det du må gjøre, er:

Få en, to, tre eller flere til å gå inn på altså.no, og kjøpe abonnement.

De du verver må tegne et abonnement for at de skal telle som «vervet» av deg.