Utgave 6 er ute!
Publisert:

I ALTSÅ nr 6 kan du lese om skuespiller Ida Elise Broch som har tatovert på seg en rustning mot verden.

 

Du kan også lese om Ragnhild og Wenche som har henholdsvis endometriose og adenomyose, to smertefulle og for noen invalidiserende sykdommer som kun rammer kvinner. Og som nesten ingen forsker på. Og som behandles ulikt rundt om i landet, avhengig av hva slags kompetanse legen har.

 

Videre kan du lese om Nora, Runi og Knut som har gitt seg i kast med en av verdens vanskeligste idretter, nemlig kunstløp, i godt voksen alder. De er kanskje litt mer redde for å slå seg enn de unge. Men mestringsfølelsen er like berusende god.

I dette nummeret kan du også lese om tre bedriftsledere som har et bevisst til forhold til både egne og ansattes følelser. Det kan virke som tiden for å lede etter kun maskuline verdier, er over.

 

Dessuten har vi en sak om hvor viktig det er å være ærlig. Og når det er bedre å ikke fortelle den hele og fulle sannheten.

 

I tillegg kan du lære mer om det tredje skiftet. Ikke det første, det som skjer på jobben. Ikke det andre, det som er husarbeid. Men det tredje, det som innebærer å ha oversikt, lage planer, sørge for at alt skjer til riktig tid. Det er nemlig slik at kvinner i større grad enn menn tar ansvar for akkurat dette. Og hvorfor er det slik? Det kan du lese mer om denne utgaven.

 

Du kan også lese om hvordan det eksisterende skjønnhetsidealet ikke favner urbefolkningen her i landet, om hvordan koronafrykten påvirker foreldre og elever i New York, og om en desember måned der vi må få julestemning på nye måter. Dessuten får du tips til ting å se på, ting å høre på og ting du kan gjøre for å være mer miljøvennlig. Og du kan lese kommentarer og anbefalinger. Og sist, men ikke minst, kan du se kunst laget av kvinnelige kunstnere. Til sammen 20 sider har vi satt av til kunstnere som har lyst til å presentere arbeidene sine i ALTSÅ.

 

Og så har designteamet vårt gjort hele magasinet til en deilig visuell opplevelse. Nok en gang.

Alle abonnenter burde senest ha magasinet fredag 18. desember 2020. Hvis du ikke har fått det kan du kontakte Helthjem direkte på e-post support@helthjem.no.

Du liker kanskje også...

 • Utgave 8

  kr 149,00
  Les mer
 • Linoleumstrykk: Smak & Behag – Rosa #2/10

  kr 450,00
  Les mer
 • Utgave 7

  kr 99,00
  Les mer