Amta: Idas gründerdrøm er nominert til gjev pris: – Jeg kunne nesten dødd lykkelig
Publisert:

Idas gründerdrøm er nominert til gjev pris: - Jeg kunne nesten dødd lykkelig

Magasinet ALTSÅ, som er grunnlagt av Ida Eliassen-Coker fra Nesodden, er nominert til Medieprisen 2020 i kategorien «Årets nyskapning». ALTSÅ konkurrerer med NRK, VG og DN i kategorien «Årets nyskapning», noe som er ekstra stas for Nesodden-gründeren. – Jeg er så glad. «Årets nyskapning» er jo den kuleste nominasjonen. Jeg har alltid tenkt at det er en klisje når folk sier at det er så stas å bare være nominert. Men nå føler jeg at vi har vunnet en pris, og vi har feiret masse med bobler i glasset allerede, røper sjefredaktøren.

Klikk her for å lese hele saken i Amta (betaling)

Du liker kanskje også...

 • Mellomstor julepakke – Utg. 9,10,11 (kun innenlands)

  Tilbud! kr 399,00
  Les mer
 • Høstpakke – Utg. 5,6,7 (sendes kun innenlands)

  Tilbud! kr 290,00
  Les mer
 • Opptak: «Hvordan bli hørt og forstått: Innføring i retorikk»

  kr 349,00
  Les mer