Comeback på hvitt papir

Klassekampen: Comeback på hvitt papir
Publisert:

– Å være på papir var hele premisset for oss. Jeg tror det er bare folk utenfra som synes det er rart. Det er mange som savner å lese på papir og den siste måneden har dette bare blitt enda mer relevant. Jeg tror derfor vi i denne nye situasjonen kan gjøre det bedre enn før. 

Altså-redaktøren tror vi er midt oppe i en motreaksjon mot digitaliseringen. 

– Det har gått så langt at mange er blitt lei av at alt skal være digitalt. Vi vil kreve enda flere pauser fra skjerm og løpende, krisemaksimerende nyheter.

– Hva er det papiret gir leserne? 

– Det er mange ting. Det ene er at vi gir en anledning for folk å sette seg ned å lese et kuratert innhold fr perm til perm. Et innhold du i utganspunktet stoler på at er bra. I tillegg åpner denne type lesning for at du leser noe som du ikke ville klikket deg inn på på nettet. Papir kan dermed gi dybde og plass for økt kunnskap og innsikt. 

Klikk her for å lese hele saken i Klassekampen (betaling)